Scandinavisch design voor je planten

Planten worden pas echt een onderdeel van je interieur als je ze in een stijlvolle pot zet die aansluit op je andere woonaccessoires.
Ferm Living kwam enkele jaren geleden met de eerste plantenstandaards en inmiddels zijn planten niet meer weg te denken in het Scandinavische interieur.

 
6x Style your plants like a Scandinavian
1. Plantenstandaards van Ferm Living
De musthave die al sinds de introductie een grote hit is! Simpel, effectvol en een tikje retro.
Voor je eigen pot (bv. een terracotta pot met schotel) of een van de bijpassende Hexagon potten van Ferm Living. In verschillende kleuren.
Plantenstandaard: vanaf EUR 30

 
2. Plantenstandaards Wire van Menu
Nog een succesnummer vanaf de start! Stoer en minimalistisch. Extra mooi: de Wire Stands kunnen ook naar buiten, ze zijn volledig weervast. Nieuw is het marmeren blad waarmee je van de Wire standaard snel een plantentafeltje maakt.
De Wire serie is er in zwart en wit.
Wire serie: vanaf EUR 39,95
 
3. Plant Box van Ferm Living
De Plant Box kom je overal tegen: in woonreportages, blogs en op Instagram. Door zijn wat grotere formaat maak je echt een statement met deze metalen plantenbak. 
De Plant Box is er in verschillende kleuren.
Plant Box: EUR 199

 
4. Rimm bloempotten van By Lassen
By Lassen wint snel aan populariteit en de Kubus kandelaars zijn al lang niet meer het enige wat je van dit mooie Deense heritage-merk in huis kunt halen. De Rimm aardewerk bloempotten geven een stevige en elegante basis aan je planten.
In verschillende kleuren.
Rimm bloempotten: vanaf EUR 39

 
5. Nieuw! Plant Box Mini van Ferm Living
Voor de wat kleiner behuisden en voor op de vensterbank ontwierp Ferm Living een miniversie van de metalen Plant Box. Ook geschikt voor allerlei andere spullen die je stijlvol wil opbergen.
De Plant Box Mini is er in verschillende kleuren.
Plant Box Mini: EUR 69 

Introductieprijs EUR 62 (geldig t/m 25 mei) 
 
6. Plantenpotten van Ferm Living
In de betonnen potten van Ferm Living komen planten en kruiden prachtig uit. Ze zijn vorstbestendig en komen in verschillende maten en kleuren.
Plantenpot: vanaf EUR 30

 
bekijk onze afdeling LIVING WITH PLANTS